Rubanovitsch Mika D.

Mika D. Rubanovitsch on yksi Suomen johtavavia myyntivalmentajia, sparraaja, menestynein myyntikirjailija, Johtajatiimin omistaja ja Myyntikapinan lipunkantaja, joka tarjoaa asiakkailleen korkean profiilin esimies- ja myyntitaitovalmennuksia, konsultointia sekä vaikuttajamyyntiä, joissa yli 20 vuoden tuoma kokemus, prosessiosaaminen ja todennettu vaikuttavuus korostuvat. Yhtiö tunnetaan pitkäaikaisista strategisista kumppanuuksista. Mika D. Rubanovitsch on kirjoittanut 7 menestyskirjaa, joita on toimitettu ekirjoineen jo yli 46 000 kpl; mm. Ostovallankumous. Hänen uusin teos Myyntikapina julkaistiin toukokuussa 2018 Metro Areenalla.

Mika saa aina kiitosta intohimoisesta ja selkeästä tavastaan esiintyä erilaisissa puhetilaisuuksissa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Mika D. Rubanovitsch on vaikuttajamyyjä, keskustelija ja keskustelun herättäjä eri kanavissa. Hän luo uusia megatrendejä, kuten Pelastetaan Stocka ja Suomi myy! -seminaari sekä Myyntikapina ja Myyntikanava.

Kun haluat yrityksesi johtotiimille, henkilöstölle tai huippumyyjillesi arvokkaan ja kannustavan kouluttajan, niin ota meihin yhteyttä ja rakennetaan koulutuskokonaisuus yhdessä.