Westphal Danita

Danita Westphalilla on pitkä työkokemus niin sisällöntuotannosta, tapahtumatuotannosta ja b-to-b myynnistä kaupallisessa mediassa, kuin esiintyjänä juontaen ja yleisötapahtumia emännöiden. Koulutukseltaan Danita on yhteisöpedagogi amk, kulttuurituottaja amk, sertifioitu MB- Life Coach & Business Coach, LKV ja ammattitutkinnon tehnyt pianisti. Danita on opiskellut myös vuorovaikutuksen ja asiakastyön työkaluiksi NLP:tä ( Licenced NLP Practitioner) mindfulnessia.

Danita Westphal on työskennellyt mm. Espoon kaupungin Opetus- ja kulttuuritoimessa, kaupallisessa mediassa radio Groove FM:n tuotepäällikkönä, radio Suomipopin, radio Metro FM:n Classic radion ja Groove FM:n avainasiakaspäällikkönä, Kauppalehdessä ja Taloussanomissa julkaistujen teemalehtien projektipäällikkönä, TV-toimittajana ja juontajana TV Nelosella, sekä hyvinvointivalmentajana (Life Coach). Westphal on toiminut viime vuodet laillistettuna kiinteistönvälittäjänä arvoasuntoihin erikoistuneessa yrityksessä. Danita on ollut myös TV- tuotannoissa mm. TV 5:lla ja Liv:llä.

Danita: "Olen aina uskonut ihmisen jatkuvaan oppimiseen ja henkiseen kasvuun. Investointi omaan itseensä ja henkilökohtaiseen muutokseen erilaisin koulutuksin ja kurssein on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Ajattelumme ja oppimisemme potentiaali on rajaton. Jos muutat asioita mielessäsi, muutat asioita ympäristössäsi. Kun muutat ajatuksesi haluamaasi suuntaan, muutat konkreettisesti elämäsi. "

Danitan motto: " In the end, LIFE is people" - Jim Collins-

Danita tarjoaa osaamistaan mm. seuraavien palveluiden osalta:

- Tapahtumajuontaja

- Tapahtumaemäntä

- Tapahtumien ja koulutusten sisällöntuottaja